Sunday, October 19, 2008

1st photoshoot at Tasek Shah Alam

Ni photoshoot kitaorg yang mula2 dulu. Time ni buat kat tasek shah alam. model2 ni yanniz bangkit yg recommended kat kitaorg. bdk shah alam. kalau korang nak tau, diaorg ni br form 4, tp relak jer dpn camera mcm dah mcm top model. aku yg terkaku. photoshoot ni bukanlah utk tujuan promosi sebenarnya, klau korang nak tau time photoshoot ni, baju kitaorg sebenarnya dah hampir sold out. so sebelum aku bergaduh dgn emy, bek aku buat photoshoot ni utk dimasukkan ke ARKIB NEGARA ABSTRAX JINGGA. Kami sgt2 menghargainya.

5 comments:

anonymedeamous said...

ni mana nye chatterbok ni,owg nk komplen pon susah..

aqila said...

nk join jugak....

aqila said...

nk join jugak....

Anonymous said...

huhu,,, smart giler..!

thom f.shukor said...

bju 1st photoshoot yg dotted2 2 ada stock lg x?