Tuesday, February 9, 2010

JUN INI KAMI KEMBALI

Assalamualaikum dan salam sejaht.era

agak lama kami x online.Dalam mail box dah penuh dgn order2 yg x mampu kami nak reply semuanya.maaf juga, kami dah cuba yg termampu.

tapi apakandaya, ABSTRAX JINGGA hanya lah LOCAL clothing yg serba sederhana. latest design kami yg keluar 2 bln lepas dah lama habis.yg ada pun hanya sehelai dua di malaya distro.

untuk mengulang cetak atau REPRINT sudah tentulah tidak kerana ia bkn prinsip yg kami juangkan. maka, pasti nya keluar nada2 keluhan dan pasti juga ada yg mahu melontarkan rasa marah. sekali lagi kami mohon maaf.

TETAPI.... anda sebenarnya x perlu nak mengeluh, x perlu nak marah, malah anda2 harus bergembira kerana kami akan kembali pada jun ini.kenapa jun? mungkin ia terlalu lama, ttp itulah yg kami rencanakan untuk tahun ini.

Sebenarnya ramai yg x tahu, malah tidak ada pun yang ambil tahu, juga kami mmg x beritahu yg pada 2-3bln ini, AHLI2 production abstrax jingga telah bersusah dan berkerja keras untuk mendapatkan kualiti serta hasil yg bagus. kami jelajah negara2 pengeluar fabrik diasia, kerana kami berusaha untuk menandingi kualiti sebaik label2 dr seberang yg sedang merasuk dinegara kita. makanya, selepas ini bandingkanlah kualiti terbaru kami, lihatlah apa yg kami bawa, lihatlah apa yg kami rencanakan selama ini.

mungkin bakal ada yg mengeluh jika kami TERPAKSA naikkan harga,tp itulah hakikatnya. t-shirt ABSTRAX JINGGA selepas ini kami jual dgn harga RM40. jika ada yg kata mahal, itu terserah. tp suka sangat kami mempelawa anda bln 6 nnt. bandingkanlah kualiti kami ini dgn label2 besar antarabangsa yg berharga RM90-RM150. anda akan dapat jawapannya.

season terbaru ini kami akan bawakan konsep PATTERN. dalam kamus grafik design, pattern itu bermaksud 'IMEJ BERULANG'. hampir 8 bulan kami berexperiment dgn konsep ini. makanya ia akan kami terjemahkan dlm bentuk fizikalnya pada jun 2010. terimalah terbaru daripada kami....

------PATTERN INVASION-----jun 2010.

-ABSTRAX JINGGA-

4 comments:

KNUKE said...

We have linked your page to our site.

KNUKE

Wan Perlis said...

design korang cun

Aiman Syafiq said...

hye...
ade lagi tak sweater merah yg ade bulu kat hoodnyer...
kalao ade saya nak beli...
saiz S...
saya harap masih ada lagi...

myfandy said...

kk....aq tunggu dsign hangpa semua...x mao serbu sebelah utara ka? maksud aq penang? kedah dah ada? penang bila nak bukak store