Saturday, March 2, 2013

MENGAPA PREMIUM EDITION AMAT BERBEZA


MESTI RAMAI YANG TERTANYA-TANYA KENAPA HARGA PRODUK MALAYA HEROES #ABSTRAXPROPAGANDA LEBIH MAHAL BERBANDING SEBELUMNYA YANG KAMI JUAL DENGAN RM35 SAHAJA.

JADI KAMI NAK TERANGKAN KAT KORANG APA PERBEZAAN ANTARA BUKAN PREMIUM DENGAN PREMIUM EDITION. YANG PERLU KORANG TAHU TETANG PRODUK KAMI ADALAH MENGENAI FABRIK/MATERIAL DAN TEKNIK PENCETAKAN YANG KAMI GUNAKAN.

1. FABRIK / MATERIAL

- TEES BUKAN PREMIUM MENGGUNAKAN FABRIK/MATERIAL READY MADE DRI KILANG JADI KAMI HANYA TINGGAL MENCETAK DESIGN DI FABRIK/MATERIAL TERSEBUT.

- TEES PREMIUM EDITION KAMI MENGGUNAKAN FABRIK/MATERIAL 100% COTTON ATAU NAMA POPULARNYA COTTON 30S, COTTON 30S INI MENGGUNAKAN BENANG KHUSUS YANG MEMPUNYAI KETEBALAN YANG KHAS JUGA DIMANA MEMBERIKAN KELEMBUTAN ATAU "SOFTNESS" KEPADA SI PEMAKAI DIMANA DI JAMIN AKAN MEMBERIKAN KENYAMANAN YANG HAKIKI KEPADA SI PEMAKAI :D

- FABRIK/MATERIAL COTTON 30S JUGA SERINGKALI DIGUNAKAN OLEH PERUSAHAN PERUSAHAN BESAR DAN INTERNATIONAL KERANA KUALITI FABRIKNYA YANG SEMEMANGNYA SESUAI DENGAN KEHENDAK PELANGGAN TERUTAMANYA DI ASIA

2. TEKNIK PENCETAKAN

- TEES BUKAN PREMIUM MENGGUNAKAN PRINTING PLASTISOL YANG BIASA DIGUNAKAN OLEH PENCETAKAN BAJU DI MALAYSIA.

- TEES PREMIUM EDITION MENGGUNAKAN TEKNIK PENCETAKAN "FULL DISCHARGE" DIMANA SATU KAEDAH PERCETAKAN MENGGUNAKAN DAKWAT YANG MENGANDUNGI AGEN PELUNTUR. AGEN PELUNTUR, MEMBUANG PEWARNA PADA PERMUKAAN PAKAIAN MENDEDAHKAN GENTIAN ASAL, DENGAN KATA LAIN WARNA WARNA DESIGN "DIMASUKKAN" KEDALAM BAJU TERSEBUT, DENGAN TEKNIK PENCETAKAN FULL DISCHARGE DESIGN YANG DI CETAK AKAN BERTAHAN DENGAN JAGKA WAKTU YANG LAMA

- SEBELUM INI ABSTRAX PERNAH MENGGUNAKAN TEKNIK PENCETAKAN FULL DISCHARGE KEPADA SIRI #STRIKETODESTROY KAMI LIHAT SENDIRI KUALLITINYA.

HARAPAN KAMI

DENGAN WUJUDNYA PREMIUM EDITION INI KAMI DAPAT MEMBERIKAN KUALITI YANG TERBAIK DARI SEGI MATERIAL DAN PENCETAKAN SETANDING DENGAN JENAMA-JENAMA LUAR DAN KINI KORANG MEMPUNYAI PILIHAN UNTUK MEMILIH PRODUK PRODUK TEMPATAN YANG TAK KALAH HEBAT KUALITI PRODUKSI BARANGANNYA.

KAMI MAMPU MEMBERIKAN YANG TERBAIK UNTUK ANDA, SUDAH TIBA MASANYA UNTUK KITA MENUNJUKKAN BAHAWA MALAYSIA JUGA MAMPU UNTUK MENANDINGI KUALITI TERBAIK BARANGAN LUAR.

SUPPORT #LOKALAH

PLACE YOUR ORDERS NOW
ONLINE ORDER FORM

http://abstraxjingga.blogspot.com/p/best-sellers.html

No comments: